ANNONSE

SPORT & FRITID

FERIEOPPLEVELSER PÅ FJELLET OG VED FJORDEN


Lodge – en høyst avansert husvogn

Tekst: Rolf Schreiner


Publisert: 22.11.2017

Koselig spisestue.


Fakta:

Dream of Norway Caravan AS

Hva: 

Tilbyr sin egenutviklede Lodge – husvognen som er det nærmeste du kommer en hytte.


AKTUELL MED:

Helt ny modell med avansert innredning for fremtidens ferieliv.


HVOR:

Bratthammarvegen 26, 5541 
Kolnes. Utstillings-Lodgen står på Hervik Camping i Tysvær kommune. Ønsker du å se Lodgen, finner vi en tid som kan passe for visning. Alle ukedager og helger, eller en kveldsstund. Ta gjerne 
kontakt for mer informasjon.


KONTAKT:

T: 976 79 851 
E: post@dreamofnorway.no

Bernt K. Bratthammer 
T: 976 79 851 
E: bernt@dreamofnorway.no

Rolf Bratthammer 
T: 970 80 022 
E: rolf@dreamofnorway.no

Helle Bratthammer 
T: 957 58 698 
E: helle@dreamofnorway.no 


Web: 

www.dreamofnorway.no
Følg oss på Facebook 
og Instagram

Ferieopplevelser kan være så mangt – og nytes på forskjellige måter. Noen har hytte, noen har campingvogn, andre har bobil – alt ut ifra egne behov og økonomiske forutsetninger.Alle dere som ønsker et fast tilholdssted, men mulighet til å flytte seg rundt i geografien, bør vurdere alternativet som heter Lodge. Det er det nærmeste du kommer en hytte, men Lodge er likevel en avansert husvogn. Den passer like godt på fjellet som ved fjorden og er kort og godt: En drøm av en husvogn!

Selskapet som står bak Lodge, heter Dream of Norway Caravan AS og holder til på Bratthammer i Tysvær kommune. – Alle som lurer på hvor de skal begynne når de tenker på å kjøpe husvogn, er på rett vei når de kontakter oss, sier Helle Bratthammer i Dream of Norway. – Vi møter kunden med et smil og en positiv innstilling. 
Vi gir kyndig hjelp i hele prosessen – fra du begynner å tenke på husvogn, til du sitter og slapper av i sofaen med en kaffe og nyter utsikten i din splitter nye Dream of Norway Lodge.

Lang erfaring ligger 
bak utviklingen av helt ny modell

– Vi i Dream of Norway har 15 års erfaring med husvogner i det norske markedet, sier Helle videre. – Etter så mange år i bransjen har vi fått meget god innsikt i hva nordmenn ser etter i en husvogn. Vi har tenkt nytt og avansert for å kunne gi svar på spørsmålet: Hva er fremtidens behov? Resultatet er at vi nå har startet salget at vår splitter nye Lodge, som faktisk er en liten revolusjon innen husvogner.

Grundig faglig ekspertise

Det ligger mye kunnskap bak konstruksjonen i den nye husvognen. Dream of Norway har sertifisert gasstekniker, håndverkere med spesialkunnskap om husvogner og sjåfører du kan stole på. Disse fagfolkene vet hvor feil kan forekomme, hvordan de kommer og hva som skal gjøres når utfordringer oppstår. Vi stiller de spørsmålene som du ikke kommer på å stille.Lodge er bygget med en solid porsjon samlet kunnskap – den overgår dermed det aller meste innen masseproduserte standardvogner. – Service og oppfølging er viktig for oss, sier Helle. – Vi strekker oss langt for å gjøre kunden fornøyd. Vi er selvfølgelig behjelpelige med transport og klargjøring, og vi følger alltid opp etter et salg! Kun fornøyde kunder ute i den norske natur er et klart mål for oss.

Nyt den gode tilværelsen i fjellheimen

Det er mange som ønsker seg hytte på fjellet, men det kan være meget kostbart for den gjennomsnittlige familie. En campingvogn har man gjerne også tenkt på, men det kan bli både trangt og kaldt på fjellet. En Lodge er løsningen.Dette er en husvogn med god isolasjon, tykkelsen på veggene bestemmer du selv. Fra én til fire soverom. Innredet med alt av fasiliteter, som sentralvarme, doble vinduer, komfyr, stekeovn og kjøleskap. Vinduer og dører er i husstandard, det samme med kjøkkenet og innvendige skap og dører.Denne husvognen passer for 
både den aktive familien, og for de som bare vil kose seg i lodgen og nyte naturen. Godt og varmt – lunt og koselig. For skientusiastrer kan Lodge leveres med ekstra oppvarmet utbygg hvor skiene og annet utstyr kan tørke.Lodgen kobles enkelt til vann, strøm og kloakk og er klar til bruk. Kassettoalett eller forbrenningstoalett er tilgjengelig dersom kloakk ikke kan kobles til. Vanntank kan også settes inn dersom det ikke er tilgjengelig vanntilkobling. Er det lite strømnettverk, er bruken av gass en god idé.

”Sommernatt ved fjorden…”

Som en ekstra unik husvogn er Lodge det nærmeste du kan komme en hytte. Den kan bidra til opplevelser i sommerferien der du ønsker – også på en helt ordinær campingplass.Når det gjelder innredning, kan soverom, bad, stue og kjøkken plasseres etter ønske. Man kan også få bod/uthus i samme stil som lodgen for oppbevaring av fiskeutstyr eller annen sommerrekvisita. Fagfolkene i Dream of Norway er behjelpelige med å “skredder-sy” hver eneste Lodge etter kundens behov. Det er bare å ta kontakt for å realisere nye ferieopplevelser – sommer som vinter.

Fikser mer enn Lodge

Dream of Norway tilbyr også service/reparasjoner, vinter-stenging og klargjøring for 
sommer sesongen – på alle 
typer husvogner.
Eksteriøret: På Lodgen er valgt varmebehandlet tre-kledning, som er vedlikeholdsfritt – det vil si; ingen maling, beising eller noen form for tilsetningsstoffer. Meget praktisk med tanke på været vi har her i Norge. Tre-kledningen vil forandre farge/utseende etter vær og vind. 
Man kan også velge behandlet tre-kledning og PVC
Interiøret: Innervegger i alle lodgene leveres med hvite mdf-plater. Alle vinduer, dører og kjøkken holder husstandard. På kjøkkenskapene er det mange valg innen farger, struktur og profilering.
Gulv: Her er valgt teppe på hovedsoverom, lunt og godt på kalde dager, og gulvbelegg i resterende rom. 
Badet: Her er valgt cowboy-tema – for å vise at valgene er mange, og at man selv kan sette et personlig preg på badet, som maritimt, jakt eller andre ting man er interessert i. Lodgen kan selvfølgelig leveres med standard bad.Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no