ANNONSE

HUS & HAGE

ALLE KAN SELGE LAMPER – IKKE ALLE KAN SELGE LYS


Rygg Belysning med faglig rådgivning

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo Pagani og Vecora


Publisert: 06.12.2017

I den store lysutstillingen er julelysene nå på plass.


Fakta:

Rygg Belysning AS
Hva: 

pesialbutikk for belysning 
– en ledende faghandler her 
i regionen

.

AKTUELL MED:

Egen lysrådgiver gjør hjemme-besøk for å skape riktig belysning ute og inne.HVOR:

Ryggveien 18, 4070 Randaberg.KONTAKT:


T: 51 41 87 51


ÅPNINGSTIDER: 

Mandag – fredag: 10.00 – 19.00


Web: 

og Instagram.

Akkurat som det er forskjell på lamper, er det forskjell på lampebutikker. Hos Rygg Belysning på Randaberg får du ikke bare et stort utvalg i lamper – du får også hjelp av profesjonell lysrådgiver.Hvordan finne en lampe som ikke bare er lekker og gir bra lys, men som også spiller på lag med øvrig belysning i rommet? Lysrådgiveren kan sitt fag og gir den kyndige hjelpen du trenger.

Johan Rygg drev gård på Randa-berg da han i 1985 startet opp med lampeimport fra Italia. Så da dagens økt på gården var over, ble den 26 kvm store peise-stuen gjort om til lampebutikk fra kl 16 til 19.

Denne attpånæringen gikk så bra at to år senere ble låven på gården gjort om til lampebutikk, og tre ansatte tok imot kunder mellom kl 10 og 19.

Rygg Belysning fikk godt fotfeste i nærmiljøet, og i 1994 ble butikkarealet doblet da også det gamle høyrommet ble en del av virksomheten.

Et stort og variert antall lamper og gode tilbakemeldinger på rådgivning innen lyssetting har gitt jevn og god vekst for virksomheten. I dag står Rygg Belysning frem som en ledende faghandel for belysning i denne regionen.

400 kvm med alt innen lamper og lys

Når du kjører Randabergveien, tar du av til høyre og inn i 
Ryggveien like før du kommer til Randaberg sentrum. Du kjører langs steingjerdene et par hundre meter – da dukker butikken opp på venstre side, 
i grønne, landlige omgivelser. 
Og selvsagt med gratis parkeringsplass utenfor.

I butikken finner du et stort utvalg av kjente og kjære lamper i tillegg til mange nye, spennende modeller du ikke har sett før, og som kun leveres til Rygg Belysning her i landet. Her er lys, spotlights, downlights, utelamper, LED-skinner og alt det andre du trenger for god belysning. Du finner lys og lamper for alle forhold – både rimelige modeller og designlamper. Nå er også juleutstillingen på plass 
i butikken.

Kunder fra hele fylket

– Butikken vår er blitt stedet man reiser til for å få det man trenger av belysning og god rådgivning, sier daglig leder Jostein Rygg, som kjøpte bedriften våren 2016. – I tillegg til kunder fra vårt eget nærmiljø opplever vi at folk kommer fra Haugesund i nord til Egersund i sør for å få kyndig veiledning innen belysning. Og de er så fornøyd, at de kommer tilbake! Det inspirerer oss til stadig å se fremover ved å tilpasse oss etter kundens ønsker.

Alle ansatte i Rygg Belysning har fra 10 til 30 års erfaring – det har gitt grundig fagkunnskap som kommer kundene til gode. Gründer Johan Rygg (som ikke er i slekt med daglig leder Jostein) tok utdannelsen som lysrådgiver ved kompetansesenteret Lyskultur i Oslo i 2007.

Jobber også hjemme 
hos kunden

Belysning handler om sikkerhet, design, stil, farger, stemning og trivsel – da kan gode råd være på sin plass. Rygg Belysning har lysrådgiver som gir profesjonell veiledning enten du er på jakt etter en liten lyspære eller full belysning ute og inne i hjemmet.

– Vi går ofte på hjemmebesøk for å hjelpe til med riktig og god belysning, sier Jostein videre. 
– Da stiller vi begge to – Johan er rådgiver og jeg er elektrikeren som tar de tekniske spørsmålene. Oppgavene vi da får, er både spennende og varierte, som:

• Hvordan bruke lyset for å 
 fremheve miljøet det plasseres i?

• Hvordan gjøre belysningen til 
 en del av husets identitet?

• Hvordan sørge for at lyset skal
 fremheve, uten å ta oppmerk-
 somhet? 
• Hvordan gi utearealet
 funksjonell belysning?

• Hvordan forsterke det tradi-
 sjonsrike håndverket som 
 finnes i bygget?

• Hvordan skape en belysning
 som fremhever forholdet til
 kunst og design?

Slike spørsmål er hverdagskost for oss, og vi hos Rygg Belysning har svarene.

Norges beste belysningsbutikk

– Rygg Belysning ble kåret til Norges beste belysningsbutikk allerede i 2006, forteller Johan Rygg. – I dag er vi medeier i belysningskjeden Mesterlys AS, og vi har vunnet flere priser i norsk sammenheng – senest da vi ble kåret til Årets Mesterlysbutikk i 2016.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no