ANNONSE

MOTOR

SUV-SERIEN TIL MØLLER BIL ER NÅ KOMPLETT


Lanseringen av T-Roc ble en stor suksess!

Tekst: Rolf Schreiner

Foto: Paulo PaganiPublisert: 17.01.2018

En stor mengde skuelystne var møtt opp i bilhallen til Møller Bil Stavanger i Vassbotnen 17 på Forus.


Fakta:

Møller BilStavangerB

HVA:
Bilforhandler med bilmerket VW. Bruktavdeling og eget verksted.


AKTUELL MED:

Lanserer nå en ny, sporty SUV som heter T-Roc – den minste i VW sin SUV-familie som også består av Touareg og Tiguan.


HVOR:

Vassbotnen 17 (Forus), 
4033 Stavanger.


ÅPNINGSTIDER:

Mandag, onsdag & torsdag 
07.00 – 16.30

Tirsdag 07.00 – 20.00

Fredag 07.00 – 16.00

Lørdag 10.00 – 14.00


KONTAKT:

Telefon 24 03 40 00

E-post: stavanger@moller.no


WEB:

www.moller.no/stavanger


Volkswagen har utvidet SUV-familien og lanserer nå en spennende nyhet. Den nye SUVen heter T-Roc. Etter Touareg (størst) og Tiguan er T-Roc en sporty 
lillebror, på størrelse med en Golf.

VW-forhandlere over hele landet lanserte bilen samtidig – det skjedde torsdag 4. januar. Møller Bil Stavanger hadde invitert kunder og andre bil-
interesserte til sin avdukning, og over 250 gjester tok del i arrangementet.

To eksemplarer av kveldens æresgjest sto pent og pyntelig
innpakket i blå seilduk, og den store forsamlingen skapte en spent stemning i lokalet da klokken nærmet seg 18.00. Her var bilentusiaster i alle aldre – en norgespremiere er jo greit å ta med seg. Og det var tydelig at den nye, sporty SUVen falt i smak.

”Kompakt, men likevel

romslig – og flotte linjer”

Dette sa markedssjef i Møller Bil Stavanger, Lise Hodnefjell, da hun tok mikrofonen for å presentere T-Roc. Hun ønsket den lydhøre og nysgjerrige forsamlingen velkommen, og hun henviste til husets servering for kvelden: Fingermat & kaffe til de voksne, pølser & brus til de yngre.

Avdukningen kl 18.08 ble fulgt av applaus, og de to utstilte modellene – en mørk grå T-Roc Sport og en sort T-Roc Design – ble gjenstand for stor oppmerksomhet.

Lise oppfordret de tilstedeværende til prøvekjøring av den nye bilen ved å bestille tid i skranken, og avsluttet med: ”Nyt kvelden! Nyt bilen!”

T-Roc SUV

Har du sansen for god design og unike detaljer? T-Roc utmerker seg med sin uttrykksfulle cross-overdesign. Når du kjører en bil forventer du ytelse – og det får du i denne nye modellen.

Kupeen til T-Roc er komfortabel og romslig, og legger til rette for både frihet og kjøreglede. Stilige designelementer skaper en flott atmosfære. Det finnes også en rekke smarte assistentsystemer i T-Roc, og selv om du er vant til å klare deg på egen hånd, kan bilen avlaste deg i mange situasjoner. I enkelte tilfeller kan assistentsystemene til og med bidra til å forhindre bilulykker.

NB! Du kan velge interiør og designe din egen T-Roc SUV.

Pris fra kr 292.700.

T-Roc SUV Design

Den stilsikre siden til T-Roc Design fremheves av detaljer i krom, blant annet dekoren på grillen i sort struktur og de trapesformede enderørene bak på bilen. Spoileren foran og diffusoren bak er i sølvfarget finish.

Når du setter deg inn i bilen, møtes du av belysning i hvitt som skaper en behagelig atmosfære med belyste dekorlister, leselys foran og bak og belyste fotrom. Pris fra kr 310.100.

T-Roc SUV Sport

Denne utstyrsversjonen omfatter mange sportslige detaljer som øker pulsen på mang en bilentusiast.

Bak på bilen understrekes den selvsikre holdningen av de mørkerøde LED-baklyktene. Også bakruten og de bakre siderutene er mørke og føyer seg dermed perfekt inn i den sportslige stilen. Belysningen i fotrommene er hvit, mens dekorlistene lyses opp av røde lys. Bilen er utstyrt med pedaler i rustfritt stål og multifunksjonsratt i skinn som ligger godt i hendene.

Setene foran har god side-
støtte, og den integrerte og manuelt justerbare korsryggstøtten bidrar til at du sitter behagelig også på lange kjøreturer.

Pris fra kr 429.600.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no