ANNONSE

REISE

Bli med Lokalavisen til Italia 25. – 30. juli 2018


Konsert med Andrea Bocelli på hjemmebane

Tekst: Pål Larsen 
Foto: Connections 


Publisert: 17.01.2018

Fakta:

Et selskap i Connections-gruppen


Vi tar forbehold om endringer i programmet samt pris- og valutaendringer.

Reise­companiet


Hva:
Stor operatør innen leserturer


Aktuell med:
Innholdsrik tur med bl.a. 
Andrea ­Bocelli-konsert i Italia 
27. juli – 30. juli 2018


Kontakt:
Sentralbord: 22 42 70 44

salg@reisecompaniet.no


Web:
https://reisecompaniet.no/reise/bocelli2-lokalavisen/

Vi har satt opp en tur til da den første turen ble fort utsolgt! I år er det 13. gangen Bocelli står på scenen i det spek-takulære Teatro Del Silenzio, i hans hjemby i Toscana, og vi har et begrenset antall billetter til det som er en av årets mest ettertraktede musikk begivenheter.

Årets forestilling vi være dedikert operaen «Andrea Chénier» av Umberto Giordano. Historien om den franske poeten Chénier, som ble henrettet under den franske revolusjonen. Stillhetens Teater våkner fra sin Tornerosesøvn, Andrea Bocellis klangfulle stemme bryter stillheten og trollbinder sitt publikum idet kunst, musikk, teater og landskap smelter sammen til en magisk helhet.

I tillegg til turens høydepunkt, konserten med Andrea Bocelli, skal vi oppleve noen av Toscanas vakreste kulturbyer som Lucca og Firenze på denne reisen i det vakreste av Italia.

 

onsdag 25. juli

Etter ankomst Pisa kjører vi til Montecatini Terme. Det tar ca 45 minutter. Montecatini som blir kalt ”Dronningen av Italias kurbyer”.

Vi har først og fremst valgt stedet pga. den sentrale belig-genheten, med kort vei til Toscanas historiske byer. Både Lucca, Pisa og Firenze ligger kun en kort busstur unna. Høyt over kurbyen ligger gamlebyen Montecatini Alto, som kan nås med en hyggelig mini-fløybane. Her har man panoramautsikt over byen, fjellene og de mange små vinbyene omkring.

Middag på hotellet.

torsdag 26. juli, FIRENZE

Her ble Renessansen født, en ”gjenfødelse” av antikkens rike kunst og kulturliv. En gang i tiden levde Michelangelo, Leonardo da Vinci og Rafael her, samtidig! En kombinasjon av kreativitet og handel gjorde byen styrtrik. Handelsdynastiene, med Medici-familien i spissen, styrte byen men understøttet også rikelig kunsten. Og den gode vinen? Fra de sydvendte skråningene mellom Firenze og Siena kommer en av verdens beste viner – Chianti Classico.

Vi reiser fra hotellet kl. 08.00. Etter ca 45 min busstur er vi 
framme og blir møtt av vår lokale svensktalende guide som skal ta oss med på en historisk vandring forbi bla. Santa Maria del Fiore, Domkirken.Dåpskapellets Paradisport og Giottos klokketårn får vi også med oss, før vi fortsetter til Piazza della Signoria, byens vakre Rådhusplass. Plassen prydes av skulpturer, bl.a. en marmorkopi av Michelangelos David.

Lunsj i Firenze. Middag på egenhånd i Montecatini.

fredag 27. juli – LUCCA

Lucca er den best bevarte middelalderbyen i Toscana.Den hviler bak sin massive romerske bymur som innbyggerne flittig bruker til promenader og sykkelturer. Muren er beplantet med høye, skyggefulle plataner. Vi kan spasere uten å bli forstyrret av trafikk og støy. De fleste av de små, trange gatene slynger seg mot Piazza del Anfiteatro, en sentral plass i dag, med rare, skjeve hus bygget over et romersk amfiteater.

I Lucca møter vi vår lokale, engelsktalende guide som tar oss med på en vandring hvor vi får se høydepunktene, Vi spiser lunsj og koser oss før reisen tilbake til hotellet.

LØrdag 28. juLI ANDREA BOCELLI KONSERT

Vi spiser lunsj på hotellet før avreise til konserten. I tillegg får alle med en pick-nick pakke med sandwhich, kake, vann og frukt.

Kl. 17.00 kjører vi ca 1 1/2 time til landsbyen Lajatico og området hvor vi parkerer bussen. Vi har faste sitteplasser men
vi beregner likevel god tid før forestillingen begynner for å ta plass. Scenen er satt opp utendørs med Toscanas vakre landskap som kulisser. Det finnes barer og kabintoaletter inne på området. Lajatico er den lille landsbyen hvor Andrea Bocelli vokste opp, og hvor familien fortsatt driver vingård, ridesenter og overnatting.

søndag 29. juli BESØK PÅ LOKAL VINGÅRD

PÅMELDINGSTUR: kr 700 per person

Vi skal besøk en av de koselige vingårdene som ligger i området Vinci utenfor Montecatini. I dette området ble den kjente kunstneren Leonardo Da Vinci født. Vi skal få smake lokale spesialiterer, spise lunsj og drikke gode viner. Toscana er bla. verdenskjent for sin Chainti vin. Spesielt den røde vinen. Vingårdene i Toscana ligger på rekke og rad i vakre omgivelser. Vi skal bare nyte dagen og ta frem smaksansene.

Felles avskjedsmiddag på hyggelig restaurant i Montecatini Alto.

 

mandag 30. juli

HJEMREISE

REISEFAKTA:
Pris per person i COMFORT ROM: Kr 15.990,- Comfort enkeltrom tillegg: Kr 1.300 

Flytider med SAS
25. juli:

Kl. 06.35 Avreise Stavanger Kl.07.30 Ankomst Oslo

Kl. 09.25 Avreise fra Oslo 

Kl. 12.15 Ankosmt Pisa


30. juli:

Kl. 09.50 Avreise Pisa 

Kl. 12.40 Ankomst Gardermoen

Kl. 13.40 Avreise Gardermoen

Kl. 14.30 Ankomst Stavanger


INKLUDERT:
• Fly Stavanger–Piza – ­Stavanger t/r med SAS

• 5 døgn på hotell Tamerici & Principe med frokost ➢ (Comfort rom)

• Utflukter i henhold til ­programmet med transport og guider 

• Middag 3 retter på hotellet ankomstdagen. eksl. drikke

• Lunsj 3 retter på hotellet før konserten eksl. drikke

• Pick-nick pakke med til konserten – sandwhich, vann og frukt

• Lunsj 3 retter i Firenze m/drikke 

• Lunsj 3 retter i Lucca m/ drikke

• Middag 3 retter på lokal restaurant i Montecatini siste kvelden m/drikke

• Inngangsbillett til ­konserten med Andrea ­Bocelli: (­Kategori: ­poltroncina – nummerert)

• Teknisk reiseleder fra Reisecompaniet er med på turen fra Stavanger


Tillegg:
• Drikke til lunsj og middag 
på hotellet

• Påmeldingstur til vingård 
med lunsj og drikke kr 700 
per person

• Oppgradering billetter til 
konserten: Du kan om du ønsker kjøpe deg opp fra Poltrolcina til Poltronissima. 
Pris kr 1400 per person 

• Mat og drikke på flyet 

• Reiseforsikring

• TipsAnnonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no