ANNONSE

HUS & HAGE

I 2018 bør folk få sjekket taket sitt

Tekst: Pål Larsen

Foto: Paulo PaganiPublisert: 17.01.2018

Flere skifersteiner har falt ned, med det resultat at taket råtner og til slutt slipper vann inn i huset.


Fakta:

Byggmester 
BOB AS

HVA:

Den store takspesialisten med over 30 års erfaring innen skifting av tak på bolighus. Som kunde kan du være trygg på at taket er i de rette hender!


AKTUELL MED:

Gratis taksjekk gjelder eneboliger og rekkehus der Byggmester BOB kan komme til og inspisere ved bruk av stige e.l. Dersom det må brukes lift (avklares i forkant), må det betales for den separat.


HVOR:

Ullandhaugveien 25, 
4016 Stavanger.

God parkeringsplass.


ÅPNINGSTIDER:

Hverdager: 07.00 – 15.00.

Lørdag etter avtale.


KONTAKT:

Telefon: 51 52 43 00

E-post: salg@byggmester-bob.no


WEB:

www.byggmester-bob.no

www.facebook.com/­byggmesterbobas


De fleste av oss har ikke noe forhold til hustaket før det begynner å lekke, eller som nå i romjulen, når takstein blåser av. Hos Byggmester B.O.B er det kun tak som står på menyen – hver dag, hele året.


For 2018 forteller Byggmester Birkedal at hovedfokuset er å få folk til å sjekke taket sitt. Taket kan se fint og helt ut på utsiden, men skjule våte og farlige hemmeligheter på innsiden. – Vi har gjennom snart 40 års erfaring sett mange skrekkeksempler på fukt som har trengt seg inn under takstein eller i hull ved pipen og fått ligge og godgjøre seg i et tett og varmt miljø. Skifer som har falt ned, takstein som er knust, platetak som ruster eller treverk som flasser, samt pipe som har mose eller fuger som er dårlige, kan alle være symptomer på at taket ditt kan ha en feil/skade og må gjøres noe med. Vi har derfor en offensiv kampanje i år hvor vi tilbyr gratis taksjekk* der du får en ærlig og tydelig tilbakemelding om takets tilstand. Dersom vi mener at taket ditt holder i mange år til, så sier vi det som det er, sier Birkedal. Han presiserer at det ikke er om å gjøre for dem å skifte et fungerende tak i år. – Vi skal ha arbeid de neste årene også, så vi pusher ikke folk til å skifte tak som vi mener holder en stund til. Vi har tro på å være ærlige og seriøse og mener at det lønner seg i det lange løp, sier han.

De siste årene er det en del huseiere som har valgt såkalt takfornying, hvor gamle panner blir som nye etter et malingsstrøk eller to. Frykter Byggmester B.O.B konkurranse fra disse aktørene? Birkedal trekker litt på smilebåndet og forklarer: - Dersom kledningen på huset ditt er råtten, hjelper det ikke med et nytt malingsstrøk. Det kan selvsagt fremstå finere på utsiden, på samme måte som nymalte takpanner kan se nye og freshe ut. Men på innsiden har du akkurat de samme problemene. Vi er ikke bekymret for konkurranse fra de som maler tak, nettopp fordi vi ikke driver med de samme tingene. Et tak som er i dårlig forfatning og som får et malingsstrøk er i nøyaktig like dårlig forfatning etter malingsstrøket, slår Bernt Morten Birkedal fast.

-Vi driver seriøst og skikkelig og forvalter mange tiår med opparbeidet erfaring på takskift som vi skal bringe videre til nye generasjoner. Da skulle det bare mangle at vi ikke gjør alt vi kan for å ha fornøyde kunder som sørger for at vi får lov til å skifte tak også i fremtiden, avslutter en optimistisk daglig leder i Byggmester B.O.B AS, Bernt Morten Birkedal.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no