ANNONSE

SPORT & FRITID

Start våren med dans og trening

Huse På Jæren ønsker et økt fokus på fellesskap og glede rundt dans og rytmisk trening.

Huse på Jæren har i snart 20 år drevet med dans. Gro Wetteland har alltid vært der og varmhjertet tatt imot nye dansere. I år starter hun opp med nye dansekurs med sine flotte instruktører Grethe Lillesund, Lisa Edland Albrigtsen og Sara Gadowska.

Linedance er en dansestilen som passer alle som liker å bevege seg til musikk. Her trenger vi ikke en danseparter, vi er alle dansepartnere som står på siden av hverandre. Vi danser til alt fra countrymusikk til dagens hitliste.

På kursene får vi lære en ny dans hver gang, i tillegg danser vi de allerede lærte dansene. Uten om å danse i våre koselige lokaler, liker vi å vise vår danseglede for andre ved ulike arrangement.

Våren byr ikke bare på nye linedancekurs, men også Hip Hop for de unge, og treningstimen kalt “dance to be fit”. Dance to be fit er en time hvor man har fokus på kondisjon og styrke gjennom enkle dansetrinn til fengende musikk.

Målet  er å skape et fellesskap rundt dans, fysisk aktivitet og musikk som gir en opplevelse av inkludering og fellesskap.

Dansing er faktisk en av de fysisk mest krevende treningsformene som eksisterer. Ønsker du å øke livskvaliten, få overskudd, bedre balanse og koordinasjon samtidig som du har det gøy, skal du begynne å danse!

Kursene starter opp i uke 2
Alle kurs går over 12 ganger.

Følg oss på facebook- 
”Dansen på Huse på Jæren”Hjemmesiden vår er snart på plass. Kontakt oss gjerne på tlf: 92805146


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no