ANNONSE

Leserbrev

Stavanger Tradjassfestival – kanskje den triveligste av alle festivaler!

I januar 2018 blir det på nytt Gladjazz-
festival i Stavanger. Ny-vinningen Stavanger Tradjassfestival bygger videre på mange års erfaring fra lignede arrangementer og er nå også blitt et samarbeid mellom frivillige og driftige Tradjazzkrefter og Lions-klubber i Stavanger-distriktet.

– Vi bygger videre på de gode Tradjazztradisjoner vi har hatt i Stavanger over mange år og ikke minst et miljø som vi særlig kan takke Petter Moldestad for å ha bygget opp, sier styreleder i den nye organisasjonen, Odd Erik Hansgaard. – Vi vil samle alle gode Tradjazzkrefter i distriktet til fire dager med glede, spennende artister og en omfattende konsertbredde med røtter i den tradisjonelle Tradjazzmusikken.

Festivalen introduserer også for første gang et Jasspass som fungerer som et klippekort med 8 klipp. Det gir adgang til 8 konserter eller en kan bruke flere klipp hvis en tar med seg noen. Vi mener det er gir god fleksibilitet i bruken for konsertgjengerne og også en mer effektiv inngang til spillestedene. Og ikke minst, de gir rimeligere inngang per konsert, sier Hansgaard.

Festivalen åpner i Stavanger torsdag 18. januar med åpningskonsert i Kuppelhallen i Stavanger – og avsluttes søndag 21. januar med kirkekonsert i St. Petri kirke, også i Stavanger. Det planlegges over 20 konserter på ulike spillesteder i Stavanger og med så vel kjente lokale artister og band som internasjonalt anerkjente orkestre som representerer alt fra tradisjonell jazz som Dixieland og New Orleans-jazz til String Swing og Swingjazz. Hele arrangementet skal pakkes inn i en trygg, sosial, trivelig, lettfattelig og swingende atmosfære, ifølge arrangøren.

For ytterlig informasjon og kjøp av billetter, besøk hjemmesiden: www.Tradjass.no.

Bidraget til Lions fra salg av JassPass skal gå til ”Mitt valg opplæring” i Stavanger

Mitt valg er et holdningsskapende program for barn i alle aldre, utviklet av Lions. Programmet lærer barn å ta de rette valgene og gi dem en trygg oppvekst – fra barnehagealder til og med videregående skole.

Lions tilbyr kursene gratis. 
Finansieringen av Mitt valg gjøres hvert år i slutten av april gjennom Lions’ tulipanaksjon med mottoet ”Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne”. Ingen av de innsamlede midler går til administrasjon.

I Stavanger kurses årlig mellom 200 og 250 lærere. Kursene utføres av profesjonelle instruktører, og lærerne må ha gjennomført kurset for å delta i opplæringen. Alle skoler som deltar, får gratis studie- og arbeidsbøker til bruk i det daglige arbeidet med barn og unge.


Annonse

© 2019 - Lokalavisen -- Design/layout: Blest.no